Adriana David Academy – Scoala Autorizata Coafura

Adriana David Academy

Scoala Autorizata Coafura – 3luni

Scoala Adriana David Academy – nu este doar o oportunitate de a obtine o diploma de hairstylist,ci este sansa ta de a porni o cariera in lumea hairstylistilor!

Cu ajutorul celor mai avansate tehnici, cursantii vor fi pregatiti pentru o cariera de succes in industria frumusetii de catre Trainer-ul Adriana David si Echipa de Traineri din Academie !!

LOCATIA – Adriana David Academy este un studio modern , utilat complet , destinat special celor ce doresc sa se porneasca o aventura in arta hairstyling ului.

DURATA –  In cadrul scolii „Adriana David Academy” cursantii vor fi pregatiti cu mult profesionalism  pe o durata de 3 luni,cu un program de Luni-Vineri intre orele 10:00-13.30.

Cine se poate inscrie?

In cadrul Academiei Adriana David se poate inscrie orice persoana care a implinit varsta de 18 ani. Cei care vor sa inceapa cursurile mai devreme,  este necesar acordul expres al parintilor.

Concursul de absolvire

Absolvirea va consta in realizarea  unor coafuri de seara. Se va face medie intre notele obtinute de fiecare cursant la cele doua probe , oral si scris , iar pe diploma se va mentiona nivelul de pregatire al fiecarui cursant in parte.

Perioada cursurilor

Cursul se tine doar o data pe an ,  incepand cu luna Ianuarie , iar finalul cursului este in perioada lunii Aprilie-Mai !!

Perioada inscrierilor

Inscrierile se fac incepand cu luna Noiembrie , personal sau telefonic. Telefon : 0747 783 157

Taxa

Taxa pentru cele trei luni de curs este de 900€ !! Taxa poate fi platita si in  doua rate: jumatate la inceperea cursului, jumatate in maxim 30 zile de la data inceperii acestuia. Avansul adus la inscriere este de -500 ron !!

Cursantii vor fi ghidati prin cele 3 cursuri intr-o structura a unei programe bine stabilite de teorie si practica in:

– Culoare -1 luna Teorie &Practica -Reguli de colorometrie generala , Teoria culorii , Principii de colorare moderna ,Tehnici profesionale de colorare

– Tunsoare -1 luna Teorie &Practica -Reguli fundamentale ce contin cele 3 tehnici de tuns:linia,graduarea si treapta; te vei familiariza cu cele 3 forme geometrice primare in tunsoare:rotund,patrat si triunghi; toate aceste cunostinte ajutandu-i sa obtina atat tunsori clasice,cat si tunsori creative

– Coafura -1 luna Teorie &Practica – Vor aprofunda toate tehnicile de executare a undulelor in toate variantele existente: undulator,place,perie; Vor trece peste toate tehnicile de executare a tuturor formelor de cocuri,dar si elemente decorative; Vor aborda pas cu pas tehnicile cele mai sofisticate de executare a impletiturilor,dar si stilizarea acestora in realizarea coafurilor de zi si de seara,coafuri complexe,elegante si sofisticate

– Rezolvarea problemelor scalpului-cauze si tratare,

– Tipsuri in dezvoltarea personala ca si Stylist,dar si detalii despre produsele profesionale cu care vor lucra cursantii la practica din cadrul scolii ,

– Practica se va face atat pe modele reale cat si pe cap de manechin-par natural

La finalul cursului se elibereaza:
– Diploma Adriana David Hair&Beauty Academy
– Certificat calificare coafor avizat de Ministerul Educatiei- recunoscut atat in tara cat si in strainatate !

Cursurile se vor tine in colaborare cu :
Alfaparf Romania
Salon Adriastyl

Rezervare curs