Workshop nivel 1

Foundations

WorkShop Nivelul 1

La acest nivel se va invata si aprofunda teoretic, practic si tehnic detalii in realizarea tuturor formelor de Coc existente, dar si a unor elemente decorative creative. Conceptul acestui curs este de a intelege corect, din punct de vedere tehnic, pasii de baza ai realizarii acestor coafuri, dar si imbinarea cu succes a produselor de styling potrivite, oferindu-ti un avantaj imens pentru creativitatea ta in salon.

La acest nivel se va invata, aprofunda Teoretic si Practic detaliile pas cu pas in realizarea tuturor Formelor de Cocuri pe parul drept , dar si a unor elemente decorative

– Folosirea Agrafelor dar si a Acelor de Coc corect!
– Prinderea unei Ponytail rezistenta pentru o baza solida in realizarea oricare coafuri!
– Executarea Tapajului cu peria sau pieptenul corect si diferenta dintre ele pentru a crea un volum controlat!
-Realizarea Cocurilor pe parul Drept cu ajutorul adaosurilor de par (bureti par), se vor realiza toate formele step by step care le intalnim in zona topului, in zana occipitala, in zona parietala: Cocul Spaniol , hollywood, Frantuzesc, Balerina si multe alte forme!

– Realizarea Cocurilor pe parul Drept fara ajutorul adaosurilor de par (bureti par), doar cu ajutorul tapajului din parul propiu al modelului!
– Folosirea intr-un mod creativ a zonelor de breton si impartirea corecta pentru decorarea formelor de cocuri create deja!
– Vom completa toata informatia cu multe Tipsuri personale, cu multa creativitate prin variantele diferite de a crea o forma coc si binenteles prin raspunsul la toate intrebarile pregatite de Cursanti.

Work-Shop 2 zile

– Cursul incepe cu o teorie si demonstratie a trainerului continuand cu o sesiune de coafuri executate de Cursanti pe capete de manechin cu par 100% natural.

Va oferim un pachet special pentru a va folosi atat in cadrul cursului cat si dupa care contine:
– Bureti din par natural (gen PatrickC)
– Suport curs cu modelele de coafuri invatate dar si cu produsele de styling folosite pe fiecare varianta in parte!

Cursantii au nevoie doar de :
– perie tapaj
– pieptene cu codita si normal
– ondulator normal

Restul necesarului va fi oferit de catre organizatori!

Rezervare curs