Workshop Nivel 3

Coafuri Impletite

Work-Shop Nivelul 3

Pentru participarea la aceasta varianta de curs v-ar ajuta terminarea Cursului Foundations!

Cu putina indemanare, multa perseverenta si cateva notiuni de baza in domeniu, vom aborda impreuna pas cu pas tehnicile cele mai interesante de excutare a impletiturilor dar si stilizarea acestora in realizarea de coafuri de zi si de seara.

Complexe, elegante si sofisticate cu aceste elemente impletiturile reprezinta una dintre cele mai spectaculoase coafuri posibile!

– Invatarea unei tehnici de impletitura in acelasi timp cu asezarea acesteia intr-o forma creativa a unei coafuri complexe si noi!
– Imbinarea corecta a mai multor forme de impletituri pt a crea coafuri diferite!
– Alegerea cararilor corecte, asezarea pe forma capului dar si STILIZAREA IMPLETITURILOR si ALEGEREA STILULUI POTRIVIT CLIENTEI!
– Realizarea a 12 Coafuri Complexe create din impletituri in 2, 3, 4, 7, 12, etc prin abordarea in impletitura ruseasca, cea suedeza, olandeza sau impletitura frantuzeasca care sunt la mare cautare in acest sezon in saloane!
– Inspiratie si idei noi in stiluri diverse de coafuri: traditional, avangardist, casual si coafuri pentru mirese!

– Folosirea intr-un mod creativ a zonelor de breton si impartirea corecta pentru decorarea formelor de cocuri create deja!
– Vom completa toata informatia cu multe Tipsuri personale, cu multa creativitate prin variantele diferite de a crea o forma coc si binenteles prin raspunsul la toate intrebarile pregatite de Cursanti.

Conceptul acestui curs este de a întelege tehnic, corect pasii de baza a realizarii acestor coafuri dar si îmbinarea cu succes cu produsele de styling potrivite atat pe structuri diferite ale părului cat si pe situatii diferite!

Work-Shop 2 zile

– Cursul incepe cu o teorie si o demonstratie a Trainerului continuand cu o sesiune de coafuri executate de Cursanti pe capete de manechin cu par 100% natural.

Va oferim un pachet special pentru a va folosi atat in cadrul cursului cat si dupa, care contine :
– Bureti din par Natural (gen PatrickC)
– Suport Curs cu modelele de coafuri invatate dar si cu produsele de Styling folosite pe fiecare varianta in parte!

Cursantii au nevoie doar de:
– perie tapaj
– piepteni cu codita si normal
– ondulator normal

Restul necesarului va fi oferit de catre organizatori!

Rezervare curs